život Miley Cyrus

12. října 2009 v 16:20 |  Miley Cyrus

Životopis Miley Cyrus


Datum narození: 23.11.1992 Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: StřelecObrazek
Něco o:
Vlastním jménem se jmenuje Destiny Hope Cyrus(hodně lidí to o ní newí). Její rodiče se jmenují Billy Ray Cyrus a Leticia Cyrus. Má tří bratry Trace, Braison a Christopher Cody má taky dvě sestry Noah(mladší) a Brandi(starší), psy Loco a Tag. Její přezdívka je Smiley(smíšek , protože když byla malá tak se hodně smála na svého tatku a on jí začal říkat Smiley =D a potom se z toho vyklubalo Miley..:)Miley je v Americe velmi známá díky seriálu Hannah Montana.
Hannah Taky už od malička hrávala v různých reklamách. Miley ráda tančí, zpívá, hraje na kytaru, cheerleading(to je asi roztleskávaní) a taky skládá písničky. Miley už natočila 2 CD's s písničkami, které si píše sama nebo jí je píše její taťka. Některé písničky byly dokonce použity jako soundtrack k Hannah Montana. Miley taky natočila film s názvem HANNAH MONTANA AND MILEY CYRUS BEST OF BOTH WORLDS 3D,The Last Song,Hannah Montana The Movie.(další filmy uvedeny viz. níže) Miley má rozjetou velmi slibnou kariéru..:) A já jí to z celeho srdce přeji...

Filmografie

2003 Big Fish
2007 High school Musical 2
2008 Hannah Montana a Miley Cyrus:Best of Both Worlds Concert
2008 Bolt (dabing)
2009 Hannah Montana: The Movie
2010 The Last Song
2011 Wings
(z její filmografie není v tomto článku ůplně vše)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Tento blog je věnován herečce a zpěvačce Miley Cyrus!!!

Kopíruj pouze se zdrojem www.maruushqaa.blog.cz